Karriereværkstedet

Er du usikker på, hvad du vil arbejde med, når du har afsluttet din uddannelse? Eller er du i tvivl om, hvordan du kan komme til at arbejde med det, du drømmer om? De fleste studerende har spørgsmål til arbejdslivet som arkitekt. Og dem vil vi gerne være med til at afklare.

KarriereVærkstedet hjælper dig med at afklare din vej fra studie til arbejdsliv – mens du uddanner dig. Vi er din sparringspartner, når du skal træffe valg, der har betydning for din videre vej som arkitekt, både mens du studerer og lige efter studiet, når du søger job som cand.arch.

WhereDoISee02_800x529

KarriereVærkstedet anbefaler

Det er en god idé at få praksiserfaring og opbygge et professionelt netværk allerede under din uddannelse. Vi anbefaler derfor, at du i løbet af din studietid sporer dig ind på dit kommende arbejdsliv ved at:

  • få et relevant studiejob
  • engagere dig i faglige samarbejder
  • tage i praktik på kandidatuddannelsen

På den måde kan du øge dine jobmuligheder som nyuddannet – allerede mens du uddanner dig.

Personlig karrierevejledning

Ved personlig karrierevejledning får du konstruktiv vejledning og inspiration til, hvordan du kvalificerer dig til dit arbejdsliv efter endt uddannelse. Kom allerede tidligt i studiet, så vi kan sparre med dig om dine valg.

Fokus er på dine ressourcer i et professionelt perspektiv, din personlige og faglige motivation og modning af dine handlekompetencer. Vi hjælper dig med at afklare og håndtere eventuelle barrierer i forhold til jobs og understøtter afklaring af personlige og faglige kompetencer, som knytter sig til arbejdslivet.

Kontakt os, når du ønsker en personlig samtale med skolens karrierevejleder.

In Spe

Foreningen In Spe drives af studerende, og de afholder inspirerende arrangementer om arkitekters karriereveje, iværksætteri og netværk for skolens studerende.

Kontakt