Lær at pitche dig selv og dine ideer

Tilbud fra Akademikerkampagnen til jobsøgende arkitekter

Er du arkitekt og ledig? Og kunne du tænke dig et job i en privat virksomhed? Akademikerkampagnen hjælper dig med at blive synlig for det private erhvervsliv.

Akademikerkampagnen

Akademikerkampagnen bygger bro mellem private virksomheder og ledige akademikere. Kampagnen har særligt fokus på små og mellemstore virksomheder, som står for en stor del af jobvæksten og som efterspørger akademiske kompetencer.

Formålet med kampagnen er at synliggøre akademiske kompetencer overfor private virksomheder og skabe dialog mellem den ledige og virksomheden – og gerne et jobmatch.

Akademikerkampagnen indeholder tre tilbud, som er særligt relevante for arkitekter:

  • Akademikerbasen: Upload dit CV til Akademikerbasen, så arbejdsgivere, a-kasse m.fl. kan få øje på dig.
  • 2-dages workshop: Skab vækst i små og mellemstore virksomheder – gratis workshop for jobsøgende arkitekter og designere. Workshoppen afholdes på Arkitektskolen Aarhus den 15. – 16. november 2017. Du lærer blandt andet hvad der adskiller små og mellemstore virksomheder fra andre virksomhedstyper, og hvordan rekrutteringen til dem foregår.
    Information og tilmelding
  • Bliv konsulent for en dag: Mød virksomheder, som er interesserede i akademiske kompetencer, og løs en konkret opgave for en virksomhed. Tid og sted annonceres her på siden.

Læs mere om akademikere, som bruger deres faglighed i små og mellemstore virksomheder i publikationen herunder. Du kan blandt andet møde firmaet Elverdal, som har ansat syv arkitekter:

Arkitektskolen Aarhus samarbejder med Akademikerkampagnen, Designskolen Kolding og KADK om de særlige tilbud målrettet ledige arkitekter og designere.

Kontakt

Har du spørgsmål til Akadermikerkampagnen eller de særlige tilbud til arkitekter og designer, så kontakt konsulent på Akadermikerkampagnen Kristina Falkvist.

Akademikerkampagnen.725X442