NEW AARCH – ny arkitektskole i udbud

Informationsmøde om entrepriseform den 16. november

Bygningsstyrelsen inviterer alle potentielle ansøgere til informationsmøde på Arkitektskolen Aarhus den 16. november kl. 11:00-13:00. Det foregår i ”Fysiklokalet”, Paradisgade 4-6, 8000 Aarhus C.

På mødet vil projekt, udbudsbetingelser og samarbejdsmodel blive præsenteret, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

New Aarch 725x442

Vinderprojektet udarbejdet af Vargo, Nielsen og Palle i samarbejde med ADEPT, Rolvung & Brøndsted Arkitekter, TriConsult og Steensen & Varming.

I marts i år vandt den nyetablerede danske tegnestue Vargo Nielsen Palle den internationale projektkonkurrence om ny arkitektskole i Aarhus i samarbejde med erfarne kræfter fra ADEPT, Rolvung & Brøndsted Arkitekter, Tri-Consult og Steensen Varming. Sidenhen er teamet suppleret med Lendager Arkitekter som er underrådgivere med fokus på upcycling.

I foråret 2017 har Bygningsstyrelsen, som er bygherre, gennemført en længere dialog med entreprenørbranchen om såvel udbuds- som entrepriseform for at sikre det bedst mulige samarbejde omkring opførelsen af den nye skole.

Det er på den baggrund Bygningsstyrelsen nu er klar til at præsentere en endelig udbuds- og samarbejdsform, kaldet New Aarch – New Partnering. Det betyder blandt andet, at Bygningsstyrelsens totalrådgiver overgår til den totalentreprenør, som vinder udbuddet, og at ansøgerne således ikke skal stille med egne rådgivere.

Den nye arkitektskole ventes i udbud den 15. november – med ansøgningsfrist den 18. december.

Der er tilmelding til informationsmødet senest den 10. november – via Bygningsstyrelsens hjemmeside.