Afgangsudstilling – inspirerende bud på en bæredygtig fremtid

08novAll Day12ExhibitionAfgangsudstilling – inspirerende bud på en bæredygtig fremtidSeks innovative og ansvarlige tilgange til arkitektur, byudvikling, transformation, tilgængelighed og bæredygtighed kan opleves på Arkitektforeningens udstilling af seks udvalgte afgangsprojekter på Arkitektskolen Aarhus.(All Day) Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 AarhusTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Exhibition,Intern kalender

Event Details

Arkitektforeningen har igen i år valgt at udstille seks afgangsprojekter. Tre fra Arkitektskolen i Aarhus og tre fra Det Kongelige Akademi. De seks projekter er udvalgt af fire yngre tegnestueindehavere og MAA’er, der alle har været en del af Dreyers Legat for nystartede arkitektvirksomheder.

Projekterne er udvalgt med øje for at vise diversiteten i årets to afgangsudstillinger, og fordi de betragtes som særlig vigtige eller interessante løsninger på fremtidens samfundsudfordringer.

Udstillingen er med til at sætte fokus på vækstlaget og dele deres indsigter og erfaringer med kommende afgængere. Samtidig inviterer Arkitektforeningen afgængerne sammen med de fire tegnestueindehavere til en uddybende snak om projekterne og vejen til afgang fredag d. 12. november kl. 13.00.

Afgangsprojekterne fra Arkitektskolen Aarhus
  • Earth, Power and Building: Inhabiting terrain by architectural degrowth v/ Peter Allan Klode Gustafson
  • City of the Sea v/ Rasmus Svane Høj
  • Fra såret landskab til særligt sted: Landskabelige strategier for Harboøre Tange v/ Signe Ravnholt

I Aarhus er de tre afgængere udvalgt af Arkitekter MAA, Anne Dorthe Vestergaard, VEGA Landskab og Bruno Viuff Larsen, VMB Arkitekter.

I København har Arkitekter MAA Aldís Gísladóttir, Studio Heima og Sebastian Skovsted fra Johansen Skovsted Arkitekter stået for udvælgelsen.

Afgangsprojekterne fra Det Kongelige Akademi
  • On Civic Grounds v/ Daniel Rea Kragskov
  • Ørholm Værk v/ Ida Linnea Magnusson
  • School of Ecological Crafts v/ Jonatan Møller Larsen, Christoffer Bo Haaning, Simon Barton Palmvig McNair

Time

november 8 (Monday) - 12 (Friday)

Location

Arkitektskolen Aarhus

Exners Plads 7, 8000 Aarhus