101 ph.d.'ere

04may15:0017:00Event101 ph.d.'ereReception og udstilling, der markerer en milepæl for ph.d.-skolen på Arkitektskolen Aarhus, som sammen med Designskolen Kolding har uddannet 101 ph.d.'ere. 15:00 - 17:00 Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 AarhusTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Event,Intern kalender

Event Details

Ph.d.-skolen på Arkitektskolen Aarhus og Designskolen Kolding har siden etableringen i 1988 uddannet 101 forskere, der har opnået en ph.d.-grad. Det markerer Arkitektskolen Aarhus den 4. maj kl. 15 med en udstillingsreception i den nye skoles bibliotek på Exners Plads. 

Til åbningen vil tidligere ph.d.-studerende på arkitektskolen fortælle om deres rejse gennem uddannelsen og de mange døre, en forskeruddannelse kan være med til at åbne. De mange forskere er nemlig endt vidt forskellige steder.

Blandt oplægsholderne findes stadsarkitekt Anne Mette Boye, professor og forfatter Tom Nielsen, designere og grundlæggere af Kollision, Andreas Lykke-Olesen og Tobias Løssing, kunstner og landskabsarkitekt Marie Markman samt professor emeritus, arkitekt og én af initiativtagerne bag ph.d.-skolen Niels Albertsen og leder af ph.d.-skolen Claus Peder Pedersen. 

Der vil være pindemadder og bobler under udstillingsreceptionen. Alle med interesse for forskning og arkitektur — og måske en drøm om en dag at tage en ph.d. — er velkomne uden tilmelding. 

Udstillingen “101 ph.d.’ere” kan opleves fra den 4. maj til den 18. maj i skolens bibliotek. 

Time

(Wednesday) 15:00 - 17:00

Location

Arkitektskolen Aarhus

Exners Plads 7, 8000 Aarhus