Ph.D.-forsvar: Arkitektonisk æstetik som katalysator for menneskelig handlekraft

30jun13:0017:00Ekstern kalenderPh.D.-forsvar: Arkitektonisk æstetik som katalysator for menneskelig handlekraft13:00 - 17:00 Microsoft TeamsTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Intern kalender

Urban Carpet (Foto: Rasmus Hjortshøj)

Event Details

Den 30. juni 2020 kl. 13:00 forsvarer Polina Chebotareva sit ph.d.-projekt, som udforsker arkitektonisk æstetik som katalysator for den menneskelige handlekraft igennem en designproces, der forbinder begreberne affordances, atmosfære og antropocænen. Denne forbindelse undersøges både igennem form, materialer og teoretisk analyse.

Som led i projektet afviklede Polina Chebotareva i 2018 installationen Urban Carpet på trafikøen ved Banegårdspladsen i Aarhus i samarbejde med Elias Melvin Christiansen. Det urbane tæppe bestod af en tynd membran af små stykker Doulas fyrretræ, som var vævet sammen med metaltråd og brændt på overfladen for at opnå et subtilt og nuanceret æstetisk udtryk. Installationen var mindre end 2mm høj og fulgte trafikøens landskab. Den afgav en svag duft og lavede en dæmpet lyd, når man gik over den. Polina observerede så, hvordan folk interagerede med den.

Se med online eller mød op (med billet)

Forsvaret kan overværes digitalt eller fysisk. Pga. den aktuelle situation med risikoen for COVID-19, er der dog kun meget få fysiske pladser. Ønsker du en plads i lokalet, så skriv til ph.d.-koordinator Mia Mimi Flodager, mmf@aarch.dk.

Link til forsvaret

Du kan overvære forsvaret via Microsoft Teams. Du bedes have din mikrofon og dit kamera slået fra under forsvaret.

Læs mere

Se Polina Chebotarevas forskningsprofil eller læs mere om hendes ph.d.-projekt.

Time

(Tuesday) 13:00 - 17:00