P+P arkitekter søger praktikanter til efteråret 2021 - Aarhus School of Architecture
  • HOME
  • /
  • Praktik
  • /
  • P+P arkitekter søger praktikanter til efteråret 2021

P+P arkitekter søger praktikanter til efteråret 2021

Published 26.05.2021

Vil du være en del af en traditionsrig og dynamisk tegnestue, der hver dag i mere end 40 år har arbejdet kreativt med at skabe arkitektur, der gør en forskel for mennesker og for samfundet? Vores tilgang til arkitektur er båret af social ansvarlighed, et fokus på bæredygtighed og det gennemtænkte byggeri konstrueret af gode materialer med respekt for håndværket. Vi er et sammentømret team af 30 ansatte og arbejder med en bred vifte af opgaver inden for nybyg, renovering, transformation og kulturarv.
Du vil få din daglige gang på tegnestuen, blive en del af et fast projektteam og få mulighed for at arbejde indgående med flere projekter gennem hele forløbet. Vi ser det som vores professionelle ansvar at uddanne den nye generation af arkitekter, og ligesom dit bidrag er betydningsfuldt for P+P arkitekter, er din faglige og personlige udvikling også vigtig for os. Derfor vil du blive tilknyttet en erfaren arkitekt, en mentor, der guider dig og giver faglig feedback på dit arbejde undervejs.
I løbet af praktikperioden vil der blive afholdt evalueringsmøder, hvor der tales om opgavernes karakter og sværhedsgrad, dine læringsmål, og om hvordan du trives socialt på tegnestuen. Udover det daglige arbejde med skitsering vil du også blive en naturlig del af det kreative miljø på tegnestuen og deltage i koncept- og idéudvikling og andre lærerige, faglige møder med arkitekterne.
Vi tilbyder et forløb på en kreativ arbejdsplads befolket af dygtige, ambitiøse arkitekter og bygningskonstruktør, der arbejder tæt sammen med gensidig respekt både fagligt og personligt, hvilket er værdier, vi forventer, du også deler. Møder du os med faglige ambitioner, arbejdsomhed, nysgerrighed og mod på at lære, vil vi tilsvarende møde dig med professionelt engagement og give dig et lærerigt praktikforløb i et uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og seriøsitet sagtens kan forenes.
Har du lyst til at komme i praktik hos os i efteråret 2021, så send en kortfattet ansøgning – vedhæftet en portfolio med det bedste fra dine projekter – til Anders Lunde Jacobsen, alj@pplusp.dk.
Vi ser frem til at høre fra dig.

WE GOT THIS FOR YOU

SEE OUR OTHER JOB OFFERS

Internship at SUPERFLEX

SUPERFLEX is now accepting applications for the next internship…

Arkitektfirmaet Frost Larsen søger praktikant til tegnestuen i Aarhus

Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S søger en arkitektstuderende…

KJAER & RICHTER SØGER PRAKTIKANTER I FORÅRET 2022

KJAER & RICHTER Aarhus søger efter dygtige og motiverede…

gpp arkitekter søger praktikant til foråret 2022

GPP søger ambitiøse arkitektstuderende, som har mod på at…

10 studerende kan deltage gratis på FSTA Årskonference 2021

FSTA (Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur) udlodder op til…

Gjøde & Partnere Arkitekter søger praktikanter

Vi søger en dygtig og engageret praktikant, som har lyst til…

Frivillige til ny event-gruppe

Arkitekter Uden Grænser søger frivillige til ny event-gruppe.…

Kom i Praktik hos TERROIR København

TERROIR søger en praktikant til efteråret 2021 Ansøger…
...