Plan i Silkeborg Kommune søger skarp praktikant til efteråret 2021 - Arkitektskolen Aarhus
  • HOME
  • /
  • Praktik
  • /
  • Plan i Silkeborg Kommune søger skarp praktikant til efteråret 2021

Plan i Silkeborg Kommune søger skarp praktikant til efteråret 2021

Udgivet 11.06.2021

Vi søger en engageret praktikant, der har lyst til at udvikle praktisk erfaring med byplanlægning, helhedsplaner, strukturplaner, lokalplaner, byrum og andre opgaver, som vi løser i Plan.

Silkeborg Kommune oplever stor vækst. Vi har travlt med at planlægge og realisere flere spændende udviklingsprojekter i hele kommunen. Bl.a. udviklingen af den nye bydel Eriksborg, omdannelse af Søfronten og Havnen, helhedsplan for Kjellerup, arkitekturpolitik og mange flere.

Som praktikant i Plan vil du indgå i et stærkt fagligt fællesskab. Plan består af i alt 20 medarbejdere inddelt i tre teams; Team By og Bolig, Team Omegn og Landskab og Team Strategi og Erhverv.

Du vil blive tilknyttet Team By og Boligs opgave- og projektportefølje og være en naturlig del af teamets hverdag. Teamet arbejder primært med boliglokalplaner og lokalplaner for offentlige funktioner og centerområder i de større byer. Vi arbejder desuden med helheds- og strukturplaner, byrum og byliv.

Vi tilbyder en fleksibel praktikperiode, hvor du bliver tilknyttet varierende projekter med store udviklingsmuligheder afhængig af dine interesser og kompetencer.

Du:
– er studerende og i gang med en relevant videregående uddannelse inden for f.eks. byplanlægning, arkitektur, landskabsarkitektur, geografi, urban design, landinspektørvidenskab o. lign.
– er motiveret og har vilje til at udvikle dig fagligt og praktisk
– har interesse for byplanlægning, lokalplaner, helhedsplaner, borgerinddragelse o. lign.
– er samarbejdsdygtig og kan indgå naturligt i et team
– har gode kommunikations- og formidlingsevner.

Praktikperioden vil vare omkring 4-5 måneder og foregå fra efterår 2021.

Send dit CV og en kort motiveret ansøgning til team.byogbolig@silkeborg.dk.
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt – og senest d 22. juni 2021. Samtaler vil blive afholdt d. 25. juni.

Spørgsmål kan rettes til Gritt Gylling Sørensen på ggs@silkeborg.dk/tlf. 89701536 eller Dorthe Fogh Monrad på dfm@silkeborg.dk/89701445.

Vi ser frem til at høre fra dig.

© — Arkitektskolen Aarhus
...