Studio AVPD søger praktikanter til efteråret 21 og foråret 22 - Arkitektskolen Aarhus
  • HOME
  • /
  • Praktik
  • /
  • Studio AVPD søger praktikanter til efteråret 21 og foråret 22

Studio AVPD søger praktikanter til efteråret 21 og foråret 22

Udgivet 11.06.2021

Er du optaget af feltet mellem kunst og arkitektur? Er du interesseret i at arbejde med installationskunst, ud-
smykningsopgaver og udstillinger? Er du interesseret i at få en stor rolle i et kunstnerisk studio med alsidige projekter og et højt ambitionsniveau?

Baggrund
AVPD er en dansk kunstnerduo, bestående af Aslak Vibæk og Peter Døssing. Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2003 og har samarbejdet siden 1997 med base i København.
I AVPD er vi optaget af, hvordan flader, rum, objekter og mennesker interagerer og kommer til syne for hinanden. Vi arbejder med at dissekere fænomenerne tid, rum og krop og udforsker mellemrummet mellem begreberne virkelighed og perception. Vi har en omfattende udstillingskarriere i ind- og udland, hvor vi er repræsenteret i offentlige og private samlinger. I de seneste par år har vi haft et særligt fokus på udsmykningsopgaver.

Praktikkens indhold
Da vi lige nu har flere parallelle projekter igang vil du få mulighed for at få et stort ansvar og erfaring med projektudvikling og projektrealisering. Du vil få mulig- hed for at arbejde indenfor alle områder af et projekt fra skitsering og konceptudvikling til at realisere vær- kerne i 1:1.
I praktikforløbet vil du bl.a. blive aktivt inddraget i realiseringen af et nyt stort værk til Copenhagen Contemporary’s udstilling ”Light and Space” der åbner i november 2021, nyt værk til en kommende udstilling om Piranesi på SMK i november 2021, pavillion til Kemitorvet på DTU 2021-22, en igangværendeomfat- tende udsmykningsopgave til AAU SUND på Aalborg Universitet 2021-22, et monografisk bogprojekt om AVPD’s virke 2021 og generel udvikling af værker og udstillingskoncepter,

Kompetencer
God erfaring med Adobe Illustrator, Photoshop og InDesign samt SketchUp og AutoCad eller Rhino. Gerne godt håndelag for modelbygning og praktisk ar- bejde. Du skal være omstillingsparat og kunne handle og arbejde selvstændigt og indgå i vores team.

Praktisk
Der er tale om en ulønnet praktik.Vi søger praktikan- ter til efteråret 2021 og foråret 2022. Praktikforløbet kan både være tilrettelagt som en studiepraktik eller som virksomhedspraktik efter endt uddannelse.

Kontakt
Ring eller skriv til
Peter Døssing
avpd@avpd.net
20824688
www.avpd.net

© — Arkitektskolen Aarhus
...