We Do Architecture

01julAll DayExhibitionWe Do ArchitectureDigital afgangsudstilling(All Day: wednesday) TYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Exhibition,Intern kalender

Event Details

For første gang i skolens historie bliver sommerens afgangsudstilling helt digital.

For mange er det en tradition at besøge arkitektskolens afgangsudstilling for at se de mange smukke og inspirerende projekter, som de nye arkitekter har lavet, og i år kan det lade sig gøre uden at forlade hjemmet.

Som en konsekvens af COVID 19-situationen bliver sommerens afgangsudstilling, der har titlen We Do Architecture, nemlig digital. Man kan som besøgende gå rundt mellem en række søjler, der er tegnet af de nye arkitekter. Hvis man klikker på en af søjlerne, kan man se det fulde afgangsprojekt.

”We Do Architecture var egentlig tænkt i betydningen ’vi tegner, bygger modeller og eksperimenterer,’ men udtrykker nu mere et ønske, et håb: Vi vil gerne ud at praktisere. Og de nye arkitekter parate til at finde løsninger på problemer, der endnu ikke er formulerede”, forklarer Karen Kjærgaard, der er kurator og udstillingsansvarlig på Arkitektskolen Aarhus.

Den digitale afgangsudstilling finder du her: wda2020.aarch.dk

Læs mere om afgangsudstillingen her.

Time

All Day (Wednesday)