Home - Aarhus School of Architecture Skip to main content

STAY UPDATED

NEWS

CHECK OUT OUR
UPCOMING EVENTS

Go to calendar

FOLLOW OUR ACTIVITIES ON INSTAGRAM

AARHUS SCHOOL OF ARCHITECTURE
@AARCHDK

KONTUR’s spring exhibition NOSTALGIA opens this afternoon in the school's ONSITE Gallery. Everyone is welcome💚

NOSTALGIA is remembering forward and thinking backwards. It’s a longing or a wistful affection for a period in the past. 

kontur_aarch
JORD, ØKOLOGI OG ARKITEKTUR 
// KOM TIL FORSKNINGENS DØGN 25. APRIL 
Med titlen 'Subterrarium' dykker vi til Forskningens Døgn ned under overfladen og udforsker begrebet jord. Film, forskning, livlige diskussioner og skæve øjeblikke. Forskere fra nær og fjern, der undersøger og formidler begrebet jord. En eksperimenterende mad-performance, du kan smage på og jord-tarotlæsning, der forbinder design, økologi og mystik. Du kan opleve det hele og mere til torsdag den 25. april fra kl. 9-17. 

Det kræver ingen tilmelding at deltage – og du er velkommen til at kigge forbi både hele eller dele af dagen.

Se det fulde program på aarch.dk/subterrarium

Ses vi?
SAVE-THE-DATE SEP20. 
Skal du med til OPEN24? 
Sæt et kæmpe X i kalenderen fredag d. 20. september. Med temaet, ”The Ocean In Which We All Swim” er kursen sat for skolens årlige internationale arkitekturfestival med tværfaglige debatter, udstillinger og performances, DJ og streetfood. Early bird billetter kommer til salg i maj.
Følg med på vores festivalsite hvor de første navne allerede kan ses:
aarch.dk/open24/ 

Glædelig World Water Day💙
TAK til alle jer der valgte at søge ind på Arkitektskolen Aarhus, da der i fredags var ansøgningsfrist for optagelse på bacheloruddannelsen.
I år har vi modtaget 845 ansøgninger, heraf 21% flere førsteprioritetsansøgere i forhold til sidste år. I slutningen af april deler vi årets hjemmeopgave, og vi glæder vi os til at dykke ned i besvarelserne efterfølgende. I juni finder den traditionsrige optagelsesprøve sted, og det plejer at være en både inspirerende og lærerig weekend, hvor jer der har søgt ind bliver klogere på, hvad I kan forvente af arkitektstudiet. HUSK at sætte X i weekenden 27./28. april, hvor hjemmeopgaven foregår.
Når vi slår dørene op til studiestart d. 1. september, byder vi ca. 110 nye studerende velkomne❤️

Foto: rasmus_hjortshoj
🪨🪨 QUARRY TIME 🪨🪨Unit 2/3D arbejder med et forladt stenbrud ved Larvik. I torsdags var de i bruddet for at scanne, observere, gå og tegne 🌞lundhsrealstone
Ansøgningsfristen nærmer sig for dig, der overvejer at søge ind på Arkitektskolen i 2024. Vi optager nemlig udelukkende studerende via kvote 2 og fristen er fredag d. 15. marts kl. 12.00. Læs alt om optagelsesprocessen i vores trin-for-trin-guide på: aarch.dk/bliv-arkitekt💡

Sign up for our
Newsletter

Register here

© — Aarhus School of Architecture
...