Bæredygtighedspraktikant med passion for LCA - Aarhus School of Architecture Skip to main content
  • HOME
  • /
  • Bæredygtighedspraktikant med passion for LCA

Bæredygtighedspraktikant med passion for LCA

Published 30.04.2024

Studerer du til arkitekt, bygningskonstruktør, eller civilingeniør, og interesserer du dig for LCA-beregninger og bæredygtighedsstrategier i byggeriet? Så har Dissing+Weitling en praktikplads til dig i et semester (3-5 måneder).

Vi leder efter en ’LCA-praktikant’ som vil være med til at udføre en ’LCA-baselinevurdering’ for vores eksisterende designportefølje inden for byggeri – og dermed også fastlægge virksomhedens historiske miljømæssige påvirkning. Du får mulighed for at samarbejde med Dissing+Weitlings LCA-ekspert og ESG-rådgiver, som udstikker anbefalinger til virksomhedens mål for reduktion af carbon.

Om Dig

Vi forventer, at du er fortrolig med LCAbyg og interesseret i Revit. Du er entusiastisk i forhold til arbejdet med danske LCA-beregninger, og har lyst til at afprøve dine færdigheder i et reelt projekt, som skaber værdi i en virksomhed.

Praktikprojektet er forankret i både de tekniske og strategiske elementer af bæredygtighed.
Vi forestiller os, at du studerer på KADK, AARCH, DTU, AAU, KEA, VIA eller lignende, og at et LCA-baselinevurderingsprojekt kan falde naturligt sammen med dine studier, interesser og fremtidige karriereønsker.

Om os

Dissing+Weitling er en prisvindende tegnestue med ca. 60 engagerede medarbejdere, som har til huse i transformerede lokaler på Islands Brygge. Vores arbejde omfatter nogle af verdens mest spektakulære broer, hovedkontorer for internationale virksomheder, hoteller, uddannelses- og kulturinstitutioner, boliger samt transformation og bevaring af kulturarv.

Vores åbne kontormiljø betyder, at vi aldrig er langt fra hinanden, når der er brug for faglig sparring. Vi samarbejder på tværs af nationaliteter og har en arbejdskultur, hvor unge talenter og erfarne arkitekter lærer af hinanden. Vi er fælles om et højt fagligt niveau og viljen til at gøre en positiv forskel gennem vores arkitektur.

Vi har en god frokostordning, hygger sammen til sociale og faglige arrangementer, og vi styrker vores fysik med ugentlig mikrotræning.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du sende din ansøgning med et CV og gerne et par arbejdsprøver så hurtigt som muligt til job@dw.dk. Skriv “LCA Intern” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Read more

WE GOT THIS FOR YOU

SEE OUR OTHER JOB OFFERS

NOVA5 søger arkitektpraktikanter til foråret 2025

ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER…

MBYLand søger praktikant til efteråret 2024

Talentfuld studerende søges Der er travlt på tegnestuen,…

Studentermedhjælper søges til Aarhus Universitet

Studentermedhjælper søges til administrativ understøttelse…

På gyngende grund

Normalt bygger vi med fast grund under fødderne. Men varslet…

ARKITEKTENS FOTOKONKURRENCE: FORVANDLING

Med støtte fra Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg udskriver…

Praktik hos pihlmann architects

Praktik hos pihlmann architects, efteråret 2024. I praktik…

Muligt projekt for studerende

Købmandsgårdens bofællesskab for seniorer Projektbeskrivelse: Købmandsgården…
...