Praktikant søges af design bureau med speciale i udstillings- og oplevelsesdesign - Aarhus School of Architecture Skip to main content
  • HOME
  • /
  • Praktikant søges af design bureau med speciale i udstillings- og oplevelsesdesign

Praktikant søges af design bureau med speciale i udstillings- og oplevelsesdesign

Published 01.05.2024

Torden & Lynild søger praktikant til efteråret 2024

Brænder du for at skabe stærke narrative rum? Vil du i praktik hos et ambitiøst designteam på en arbejdsplads med god stemning og mange spændende projekter? Er du dygtig til at udvikle en skitseidé frem mod en bygbar løsning? Så er det måske dig, vi leder efter! Du er sandsynligvis arkitekt- eller designstuderende og har en vis erfaring med idéudvikling, formgivning og at tegne i et eller flere 3D programmer (Rhino, SketchUp eller lignende).

Torden & Lynild søger en praktikant, som kan blive en del af vores team i efteråret 2024. Torden & Lynild er et designbureau, som skaber udstillings- og oplevelsesdesign. Vi er med i projekterne helt fra konceptudviklingen og frem til den sidste skrue er på plads. Dvs. at vi står for idéudvikling, design, byggestyring og projektledelse. Vi er i øjeblikket i gang med mange spændende projekter rundt omkring i Danmark og Norge.

Vi brænder for at formidle vedkommende historier og skabe innovative formidlingskoncepter og stærke visuelle helhedsoplevelser. Vores kunder er primært museer, som ønsker at formidle deres viden på nye og engagerende måder.

Praktikken
Som praktikant hos Torden & Lynild kommer du til at deltage i det daglige liv på tegnestuen. Vi finder sammen ud af hvilke dele af processen, du ønsker at få indblik i og hvor du bedst kan indgå i projekternes udvikling. Det kan f.eks. være i den del af designarbejdet, som består i at udvikle og detaljere designet og føre et projekt fra skitseform og frem mod bygbare løsninger. Hos Torden & Lynild udvikler vi et unikt udtryk til hvert projekt, så designopgaverne er meget forskelligartede. En yderst vigtig del af arbejdet, er kommunikationen med kunderne. På udstillingsprojekter kan der f.eks. dreje sig om museumsinspektørernes ekspertviden, der skal forstås og omsættes til udstillingsidéer, som engagerer og udfordrer publikum.

Torden & Lynild arbejder tæt sammen med alle kreative underleverandører fra både danmark og udlandet (interaktionsdesignere, filmfolk, grafikere, lysdesignere osv.) for at sikre den overordnede vision. Som en del af det kreative team kommer du derfor også til få indblik i kontakten med forskellige eksterne faggrupper, hvis arbejde skal integreres i det samlede design.
Praktikken løber fra august/september og ca. frem til årets afslutning. Praktikstedet vil være vores kontor på Bygmestervej 2, 2400 København NV.

Vi kan tilbyde dig

• Et praktikophold i et ambitiøst designbureau, hvor du vil indgå som en del af designteamet.
• Mulighed for at bruge din viden fra studiet til udvikling af formidlingsidéer og design.
• Indblik i kommunikationen med forskellige typer af underleverandører: byggefirmaer, interaktionsdesignere, grafiske designere, lysdesignere m.fl.
• Detaljering af designet og udarbejdelse af endelige tegninger
• Visualisering af koncept-idéer til konkurrencer mm.
• En praktik i en virksomhed, der sætter trivslen og det kollegiale samvær højt.

Om dig
Du interesserer dig for formidlingsidéer, visuelle koncepter og innovativt design, hvor det handler om at detailudvikle de enkelte elementer, udvikle bygbare løsninger, tegne projekterne færdige og kommunikere med samarbejdspartnere mm.
Det er ikke nødvendigt at du har udviklet og tegnet udstillinger før, men du skal have interesse for formidling, kommunikation, kultur og design i interiør/møbelskala. Du er interesseret i at få indblik i hvordan vi udvikler og eksekverer koncepter og designs, og du har også selv lyst til at prøve kræfter med at indgå i processen på forskellige måder.
Det er vigtigt at du har en vis erfaring med at tegne i 3D (Rhino, SketchUp eller lignende) og også gerne er vis erfaring meddele Adobe-pakken (Indesign, Photoshop og Illustrator)

Vores bureau
Torden & Lynild er et bureau, som sætter trivslen og det kollegiale samvær højt. Vi værdsætter hinandens idéer og sparring, vi griner tit sammen og har generelt en uformel tone. Det betyder meget for os, at vi kan lide at gå på arbejde og at vi hver især, så vidt som muligt, laver de ting, som vi er bedst til og holder mest af at udføre. Vi arbejder med frihed for den enkelte frem for kontrol oppefra. Vi er i øjeblikket 4 sansatte inden for faggrupperne: scenograf, designer, arkitekt og projektleder. Da vi er et mindre bureau, løfter vi i flok på de praktiske opgaver, som også er en del af den daglige drift.

Ansøgning
Vi tager løbende mulige praktikanter til samtale, så hold dig ikke tilbage med at sende din ansøgning! Vi har plads til en enkelt praktikant. Vi lukker for ansøgninger d. 10. juni, men finder muligvis en egnet aspirant før.
Send din ansøgning og eventuelle spørgsmål til direktør Sigrid Bennike på sigrid@tordenoglynild.net. Skriv meget gerne ”Praktikansøgning” i emnefeltet.

Vi glæder os til at læse din ansøgning! Læs mere om os på tordenoglynild.net.

Read more

WE GOT THIS FOR YOU

SEE OUR OTHER JOB OFFERS

NOVA5 søger arkitektpraktikanter til foråret 2025

ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER…

MBYLand søger praktikant til efteråret 2024

Talentfuld studerende søges Der er travlt på tegnestuen,…

Studentermedhjælper søges til Aarhus Universitet

Studentermedhjælper søges til administrativ understøttelse…

På gyngende grund

Normalt bygger vi med fast grund under fødderne. Men varslet…

ARKITEKTENS FOTOKONKURRENCE: FORVANDLING

Med støtte fra Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg udskriver…

Praktik hos pihlmann architects

Praktik hos pihlmann architects, efteråret 2024. I praktik…

Muligt projekt for studerende

Købmandsgårdens bofællesskab for seniorer Projektbeskrivelse: Købmandsgården…
...