Vi du prøve kræfter med Byplanlægning? - Arkitektskolen Aarhus Skip to main content
  • HOME
  • /
  • Vi du prøve kræfter med Byplanlægning?

Vi du prøve kræfter med Byplanlægning?

Udgivet 24.02.2023

Der er en spændende udvikling igang i Svendborg Kommune…

Der har de seneste år været en stigende tilflytning og høj byggeaktivitet. Vi udvikler vores havn, vores bæredygtige byområde Tankefuld og vores levende lokalområder udenfor Svendborg By.
Vi ønsker, at alle kan leve og opleve det gode liv i Svendborg. Fastboende, pendlere, erhvervsdrivende, turister, studerende. Og vi tror på, at den på alle måder mest bæredygtige udvikling af fremtidens Svendborg tager sit afsæt i dét, vi allerede er rigtig gode til – eller har potentiale til at blive endnu bedre til.

Vi skal til at arbejde med vores nye Kommuneplan 2024 – som sætter retningen for den fysiske udvikling i de næste 12 år.

I den forbindelse vil vi rigtige gerne tilbyde et praktikforløb, hvor der er mulighed for at være med til at sætte retning på den fysiske udvikling indenfor en lang række temaer, som f.eks. boligudvikling, turisme, byudvikling, rekreative formål, natur og landskab, kultur og fritidsområdet mv.

Du vil som en del af praktikforløbet stifte bekendtskab med rollen som byplanlægger, planloven, borgerinddragelse, den politiske proces, samarbejde med bygherre, rådgiver og faglige organisationer og aktører mv.

Der vil være mulighed for at arbejde på både det strategiske niveau, men også med konkrete fysiske cases og projekter, med fokus på formgivning og planlægning.

Praktikforløbet vil finde sted i efteråret 2023.

Hvis du syntes at det lyder spændende, så kontakt endelig projektleder Zacharias Baden på tlf. 30175064 eller på zacharias.baden@svendborg.dk

© — Arkitektskolen Aarhus
...