FLOOR: Dimission og afgangsudstilling

24jun01julEventFLOOR: Dimission og afgangsudstilling(june 24) 14:00 - (july 1) 14:00 Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 AarhusTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Event,Exhibition

Event Details

Kom til dimission og udstillingsåbning fredag den 24. juni fra kl. 14 – 16, når vi fejrer skolens 80 nye arkitekter.

Om afgangsudstillingen FLOOR

Afgangsudstillingen FLOOR kører til og med 1. juli. Udstillingen bliver både fysisk og digital.

Arkitektskolen Aarhus er tilbage på floor. I konkret og overført betydning.

Dels inddrager vi hele stueetagen (groundfloor) på den nye arkitektskole for at præsentere de nye arkitekters projekter, dels er på floor slang for at være på dansegulvet, at være en del af festen. Og vi vil gerne festligholde, at den næste generation af arkitekter danser ud i sommernatten, rig på viden og skills, sultne på erfaring og udfordringer. Derfor åbner vi hele FLOOR for gæster udefra, sådan som det har været tanken siden vi åbnede den nye prisbelønnede arkitektskole i Aarhus i oktober 2021.

I januar 2022 afholdt vi den første afgangsudstilling i det nye hus, men i meget reduceret form da samfundet endnu ikke var 100% genåbnet. Med FLOOR åbner vi 24. juni alle døre og vinduer og lade fejringen af de nye arkitekter vare en uge med lange daglige åbningstider.

Med den fulde genåbning af samfundet springer vi nu på FLOOR og fejrer, at vi igen må vise fantastiske og undersøgende modeller, tekniske såvel som ekvilibristiske tegninger af høj kunstnerisk værdi og ikke mindst: projekter der tager fat, hvor der er allermest brug for det.

Udstillingen kan ses på Arkitektskolen Aarhus 24. juni til 1. juli eller online på afgang.aarch.dk.

Time

June 24 (Friday) 14:00 - July 1 (Friday) 14:00

Location

Arkitektskolen Aarhus

Exners Plads 7, 8000 Aarhus