Fotoudstilling: Stadig byggeplads

20junAll Day30augEkstern kalenderFotoudstilling: Stadig byggepladsTorben Nielsen udstiller fotoværker af Arkitektskolen(All Day) Biblioteket, Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 AarhusTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Exhibition

Event Details

I skolens bibliotek kan man frem til d. 1. september opleve udstillingen Stadig byggeplads med fotografiske værker af afgående rektor Torben Nielsen.

Fotografierne er taget gennem den toårige byggeperiode til den nye arkitektskole og portrætterer overvejende håndværkere i aktion i rum mellem materialer, konstruktioner, lys og skygger. Alle fotografierne er øjebliksbilleder i de rå omgivelser, som siden er bygget væk. Her er håndværkerne hovedrolleindehavere og vidner til detaljernes øjeblikke, som kun få ser og oplever undervejs i en bygnings tilblivelse.

Udstillingen er en hyldest til dem, som bygger og giver drømmene fysisk form gennem deres arbejde og markerer bygningers levende dialog med omgivelserne fra første spadestik med de indlejrede usete begivenheder, erindringer og fortællinger.

I forbindelse med udstillingen udkommer også fotobogen med samme navn, Stadig Byggeplads hvori mere end 300 sort/hvide fotografier af Torben Nielsen skildrer tilblivelsen af den nye skolebygning og den tidlige ibrugtagning. Titlen refererer til visionen om, at skolen også i fremtiden vil være under forandring; dynamisk, rå og oplevelsesrig, præcis som en byggeplads.

Fotobogen er støttet af Dreyers Fond, Realdania og Boligfonden Kuben. Bogen kan købes i Architegn og overskuddet går ubeskåret til skolens studenterforeninger.

Bygningsstyrelsen og A. Enggaard A/S har støttet udstillingen i form af køb af værker.

Time

June 20 (Thursday) - August 30 (Friday)