KOM MED BAG SCENEN HOS 3XN

02mayAll Day17ExhibitionKOM MED BAG SCENEN HOS 3XNUdstilling om en tegnestues komplekse udviklingsprocesser(All Day) TYPE OF ACTIVITYExhibition

Event Details

Udstillingen 3XN Behind the Scenes: The Simplicity & Complexity of Architecture går “bag scenen” på tegnestuens arkitektur, og udforsker nogle af de mindre kendte historier og processer i processen, der opstår, når 3XN udvikler projekter.

Udstillingen består af bygningsmodeller, tegninger, planer, fotos og andre elementer, der alle udforsker flere forskellige temaer.

3XN Behind the Scenes: The Simplicity & Complexity of Architecture er inspireret af filmverdenen og de mennesker, der, ud over skuespillere, er med til at skabe en film. Sådan er det også i arkitektverdenen, og udstillingen synliggør den kompleksitet, der ofte ligger bag et byggeri.

Udstillingen viser et udvalg af 3XNs projekter, der repræsenterer virksomhedens strategi, blandt andet projektet Lighthouse på Aarhus Ø, som tegnestuen netop har vundet.

Hvor: Arkitektskolen Aarhus, Udstillingsbygningen, Nørreport 22, 8000 Aarhus C
Hvornår: 2 – 17 maj 2017. Mandag – torsdag: 10.00 – 15.00, fredag: 10.00 – 14.00

Der er gratis adgang til udstillingen og alle er velkomne.

Om 3XN

3XN har omkring 100 ansatte på kontorer i København, Stockholm og New York. Firmaet er i dag en væsentlig spiller på den danske såvel som den internationale arkitekturscene og har designet en lang række høj profilerede bygninger.

Ikoniske byggerier fra 3XN tæller blandt andet Lighthouse i Aarhus, Royal Arena i København, Den Internationale Olympiske Komités hovedsæde i Lausanne, Quay Quarter Tower i Sydney, boligbyggeriet Aquabella i Toronto og Cube i Berlin.

I 2007 etablerede 3XN en intern innovations- og forskningsenhed, GXN, som arbejder med udvikling og implementering af grønne og innovative løsninger indenfor arkitektur og design.

Time

may 2 (Tuesday) - 17 (Wednesday)