Anna Mette Exner Arkitektur - Praktik forår 2024 - Arkitektskolen Aarhus Skip to main content
  • HOME
  • /
  • Anna Mette Exner Arkitektur – Praktik forår 2024

Anna Mette Exner Arkitektur – Praktik forår 2024

Udgivet 20.09.2023

OM OS
Anna Mette Exner Arkitektur arbejder med værdisætning, potentialeanalyse, renovering, tilbygning og transformation af både fredede, bevaringsværdige og nyere bygninger og kulturmiljøer.

Vi er eksperter i efterkrigstidens, industrialiseringens og velfærdssamfundets kulturarv, samt udvikling af Folkekirkens bygningsmæssige potentialer – i byen, såvel som på landet.

I 2024 deltager tegnestuen i udviklingsprojektet ’Genbrug på matriklen’ i samarbejde med Arkitektskolen Aarhus, hvor praktikanten vil få mulighed for at undersøge og skabe et idékatalog for genbrug af materialer i en udvalgt bebyggelse som en del af praktikopholdet.

Tegnestuen vil den kommende tid have særligt fokus på kirkernes kulturarv – både de moderne kirker fra 1960erne og 1970erne og landsbykirkerne – og transformationsprojekter, hvor der kommer nye fællesskaber og funktioner i de historiske rammer.

Dette omfatter både den industrielle arkitektur – som i Gellerup, hvor tegnestuen står i spidsen for virksomhedsfællesskabet Kollektivbyen – samt i historiske og bevaringsværdige bygninger i hele landet.

DIG
Du er arkitektstuderende med fokus på transformation eller restaurering, og du vil i praktik fra 1. februar til juni 2024, som skal godkendes af studieenheden senest i november 2023. Skriv gerne, hvis du er særlig interesseret i at deltage i ’Genbrug på matriklen’.

Du kommer som arkitektpraktikant til at lave forskelligartede opgaver, bl.a. skitsering, opmåling, research., registrerings-, analyse-, tegne- eller modelarbejde. Du kommer til at være med til meget på tegnestuen og få ansvar – vi regner med at du deltager aktivt, er interesseret og pligtopfyldende.

Er du interesseret, må du meget gerne sende din ansøgning til:

Esben Dannemand Frost
Arkitekt MAA
Tegnestueleder

ANNA METTE EXNER ARKITEKTUR
Kirke, Kulturarv og Landdistrikter

Gudrunsvej 78, 3. sal, 8220 Brabrand

Tlf: 40 21 13 47
esben@exnerarkitektur.dk

© — Arkitektskolen Aarhus
...