Centrum Vest - Arkitektskolen Aarhus Skip to main content

Centrum Vest

Udgivet 13.02.2024

Vi hos Volume Village har et projekt, der hedder Centrum Vest, som ligger i shoppingcentret City Vest. Eftersom City Vest skal lukkes, har vi fået lov til at afholde en dags festival, inden det bliver revet ned.

Centrum Vest er en banebrydende og visionær begivenhed, der forvandler tomme butikslokaler til kulturelle scener, hvor du kan synge, danse og hygge med andre. Festivalen er et resultat af et unikt samarbejde mellem Aarhus Volume, Turkis og Frontløberne. Centrum Vest bliver, udover en “klassisk” festival, også en platform, der fejrer mangfoldigheden af kreative talenter i Aarhus og nyder lokale kunstnere, grupper og aktører ind for at give deres unikke præg og bud på, hvordan vi fejrer kultur og musik.

For at ovenstående kan lykkes, har vi brug for frivillige, og det er her I kommer ind i billedet. Jeg er i gang med at lave rekruttering af frivillige til dette projekt.

Du skal have lyst til at bruge 5 timer af festivalsdagen på enten at stå i bar, garderoben, eller at hjælpe med at bygge til eventet. Du får gratis entré ved at være frivillig, som har en værdi af 150,-.

Hvis du har lyst til at være frivillig, må du meget gerne kontakte mig, Sarah, på mail:
sarah@volumevillage.dk

Vi håber så meget på at se jer <3

Læs mere

© — Arkitektskolen Aarhus
...