Udarbejdelse af konceptskitser / idealiserede planer til ecolodge på vandet i Florida - Arkitektskolen Aarhus Skip to main content
  • HOME
  • /
  • Udarbejdelse af konceptskitser / idealiserede planer til ecolodge på vandet i Florida

Udarbejdelse af konceptskitser / idealiserede planer til ecolodge på vandet i Florida

Udgivet 23.01.2024

Jeg søger nogen til at samarbejde om at udarbejde præliminære skitser af et koncept til en ecolodge i Florida. Konceptet går på en lodge bygget i Everglades-egnen ude på vandet og i et med mangroverne, konstrueret udelukkende på pæle. Dette ville drage både på den form for indkvartering man ser bl.a. på resortøer i Maldiverne, hvor huse ofte bygges langs walkways ude på havet, samt den indfødte “chickee”-tradition i blandt Seminolefolket i Florida, der på samme vis er huse eller pavilloner bygget på pæle for at undgå oversvømmelser.

Konceptet ville være en form for “safari lodge på vandet”, med hytter forbundet af walkways, en kaj hvor luftbåde til guidede ture ligger fortøjede, og en rustik safari/tiki-agtig stil, der også inkorporerer motiver fra Seminolernes lokale tradition.

Projektet er på nuværende tidspunkt i et meget tidligt stadie, og disse konceptskitser ville blive brugt til at vise investorer og andre relevante parter i fremtiden, og skabe interesse til et reelt byggeprojekt.

Mit telefonnummer er +4553802821, min email tristansobyerapp@gmail.com, og jeg kan også kontaktes på Facebook under mit fulde navn

Læs mere

© — Arkitektskolen Aarhus
...