“Vi ville kortlægge det økosystem, som vores undervisningsprogram er indlejret i samt eksterne interessenters ekspertise og dermed skabe en tue af information, som måske med tiden kan vokse til en vigtig del af vores bæredygtige forskning og praksis”, siger lektor Thomas Hilberth fra Arkitektskolen Aarhus.
Med tiden kan kortet udvikle sig til at blive interaktivt, så alle kan bidrage med data, hvorved kortets relevans og kvalitet vil styrkes løbende.
Missionen for BASP, som også fremgår af den nye publikation, er at dokumentere, fremme og styrke samarbejde og interaktion mellem akademi, praksis og en bred sværm af interessenter for sammen at virke til en mere bæredygtig fremtid.
“I næste fase vil vi udvikle værktøjer, som kan hjælpe os med at evaluere og analysere nuværende og fremtidige potentialer for samarbejde med en lang række interessenter”, siger videnskabelig assistent Kevin Kuriakose fra Arkitektskolen Aarhus.
På den måde kan BASP-projektets overordnede mål være et skridt tættere på: At finde en måde at evaluere kvalitet og gennemslagskraft på samarbejder – set i lyset af en bæredygtig dagsorden.
—
Arkitektskolen Aarhus skal flytte! Derfor holder vi til oktober fagfestivalen Opening i den nye bygning på Exners Plads, og du er inviteret! Hele året varmer vi op med historier om det, vi er til for: At uddanne kreative arkitekter til tidens udfordringer og forske i arkitekturens bidrag til at løse dem. Med andre ord: Engaging Through Architecture.