NOVA5 søger arkitektpraktikant foråret 2024 - Arkitektskolen Aarhus Skip to main content
  • HOME
  • /
  • NOVA5 søger arkitektpraktikant foråret 2024

NOVA5 søger arkitektpraktikant foråret 2024

Udgivet 04.08.2023

ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE DINE KRÆFTER PÅ EN TEGNESTUE?

I NOVA5 søger vi en Arkitektpraktikant til foråret 2024. Praktikpladsen tilbydes i en periode på 4-5 måneder.

Som praktikant vil du blive en del af et tværfagligt projektteam på tegnestuen og få tilkoblet en mentor, som vil følge dig gennem hele forløbet og vil give designfaglig sparring og evaluering under hele praktikopholdet. Som praktikant hos NOVA5 arkitekter indgår du i tegnestuens øvrige teams, hvor opgaverne kan variere fra indledende skitsering, modelarbejde, konkurrencer og bearbejdning i projektering. Du får mulighed for at blive tilkoblet et projekt og en projektgruppe, hvor du vil få ansvar for dine egne opgaver, og hvor der er mulighed for at dykke ned i projektets indhold og finde løsninger. Sammen vil vi aftale og målrette dit ophold, så du får den erfaring, som du ønsker og som passer til dig og dine mål.

Vi forventer, at du er engageret, nysgerrig og lyst til at indgå i teamarbejde. Vores mål er, at du under dit praktikophold hos NOVA5 oplever et trygt læringsrum, hvor du både dygtiggøre dig og bliver rustet til arbejdet i en arkitektvirksomhed.
Vi håber, at praktikopholdet vil udfordre og styrke dine metoder, akademiske og kunstneriske kompetencer og designfaglighed i praksis og samtidig lære dig om kulturen og værdierne på en arbejdsplads og om forretningsgange, værdiskabelse og organisationsstruktur.

Du bliver en interegret del af tegnstuen både fagligt og socialt, hvor du får mulighed for at deltage i kurser og oplæg, men du vil også blive inviteret med til scoiale arrangementer, som kan variere fra fredagsbar til studieturer.

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning til vores direktør Hanne Vinkel Hansen på hvh@nova5.dk

I NOVA5 arkitekter arbejder vi med Bolig, Skoler, Institutioner samt Kulturbyggeri i form af sport og idrætsbyggeri.
Vores vision er at udvikle og realisere arkitektur, der danner rammer for menneskelig udfoldelse, trivsel og social sameksistens. Vi brænder for at skabe projekter, hvor arkitektur, proces, bæredygtighed og innovation indgår naturligt. Dermed sagt brænder vi for at skabe projekter, hvor arkitektur, proces, bæredygtighed og innovation indgår naturligt. Vi arbejder både med nybyggeri, renovering og transformering af eksisterende bygningsmasse.

Hos NOVA5 arkitekter er vi 25 arkitekter, konstruktører og praktikanter. Vi ser frem til at få ny og betydningsfuld inspiration og viden fra vores nye praktikant.

For mere viden gå ind på vores hjemmeside www.nova5.dk og læs om Sophias oplevelse som arkitektpraktikant i NOVA5.
Se også videoen med Olivia, der tidligere har været bygningskonstruktørpraktikant.

Vi holder løbende samtaler, så send hurtigst muligt din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

© — Arkitektskolen Aarhus
...