MBYLand søger praktikant til efteråret 2024 - Arkitektskolen Aarhus Skip to main content
  • HOME
  • /
  • MBYLand søger praktikant til efteråret 2024

MBYLand søger praktikant til efteråret 2024

Udgivet 12.06.2024

Talentfuld studerende søges

Der er travlt på tegnestuen, så vi søger en dygtig praktikant til efterårssemesteret 2024. Du vil komme til at arbejde sammen med vores kinesiske praktikant og de projekterende arkitekter på tegnestuen.

Vi leder efter en studerende, der er god i et eller flere af følgende programmer: Adobepakken, Rhino, Revit og AutoCAD

Du vil blive en del af tegnestuen og dens mange projekter dvs. alt fra skitseprojekter til projektering og i forskellige skalaer. Du vil komme til at samarbejde med flere af Aarhus’ største tegnestuer. Du vil få en varrierende hverdag med mange forskellige opgaver. Vi arbejder i øjeblikket på bla. Flodbyen Randers, Privathospitalet Mølholm, Rønde Børnehus og et par projekter med CEBRA.

Bygningsarkitekter er velkommen på lige fod med Landskabsarkitekter.

Om MBYland
I alle vores projekter stræber vi efter at få entreprenører og kunder til at investere i bynær natur. Ved at inddrage grønne områder som et naturligt og rumligt element i vores hverdag tror vi på, at vi kan forbedre menneskers livskvalitet.

Hos MBYland bruger vi ‘bynaturen’ til at skabe forbindelser mellem mennesker og natur og i alle vores projekter er vi derfor både motiveret af at øge biodiversiteten og forbedre trivslen for de mennesker der bor, arbejder og bruger de projekter, vi designer.

Vi går kreativt til vores opgaver og om det handler om valg af belægning, møblering af uderum eller valg af plantetyper gør vi en indsats for at skabe de bedste rammer for mennesker og natur.

Send Portfolio/eksempler på egne arbejder til: Mette Bruun Yde -mail: my@MBYland.dk

Læs mere

© — Arkitektskolen Aarhus
...