Bauhaus-udstilling

04apr(apr 4)19:0008may(may 8)17:00EventBauhaus-udstillingUdstilling i det nye arkitekturgalleri ONSITE GALLERY19:00 - (may 8) 17:00 Onsite Gallery, Skovgaardsgade 5A, 8000 Aarhus CTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Event,Onsite Gallery

Event Details

Kom til Bauhaus-udstilling i det nye arkitekturgalleri ONSITE GALLERY, som er placeret på byggegrunden til den nye arkitektskole på Godsbanearealerne. Galleriet viser en række eksklusive film fra Bauhaus-arkivet fra 1920’erne og frem til i dag i anledningen af Bauhaus-bevægelsens 100-års jubilæum. Når du besøger udstillingen, kan du samtidig få et kig ud over byggegrunden fra galleriets første sal og følge med i byggeriet.

ONSITE GALLERY er et midlertidigt arkitekturgalleri, som skal være med til at gøre byggepladsen åben for offentligheden. Udover at fungere som udkigspost over byggegrunden vil galleriet også danne rammen om en lang række udstillinger og arrangementer frem til åbningen af den nye arkitektskole.

Bauhaus-udstillingen er arrangeret i samarbejde med Aarhus Architecture Festival (AAFx).

Galleriet er en del af initiativet Den involverende byggeplads, som er udviklet i samarbejde med Institut for X og entreprenør A. Enggaard.

Læs mere om initiativet.

Åbningstider:

Hverdage mellem 12.00-17.00.

Sponsorer:

Dinesen

 

Time

April 4 (Thursday) 19:00 - May 8 (Wednesday) 17:00

Location

Onsite Gallery

Skovgaardsgade 5A, 8000 Aarhus C

Link URL

Se event-side