DE NYE ARKITEKTER INDTAGER BYRUMMET

30junAll Day07julExhibitionDE NYE ARKITEKTER INDTAGER BYRUMMETOplev afgangsudstillingen OUT foran Dokk1(All Day) Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus CTYPE OF ACTIVITYExhibition

Event Details

53 engagerede, nyuddannede arkitekter står nu klar til at forme fremtidens arkitektur og design. Det er nu, de skal UD at prøve kræfter med det virkelige liv. Det er nu, uddannelsens teorier skal omsættes til praksis og drømmene blive til virkelighed.

Slå et smut forbi sommerens afgangsudstilling OUT foran Dokk1, hvor de nyuddannede arkitekter viser resultatet af 5 års studier med en række samfundsrelevante projekter.

De nye arkitekter stiller kritiske spørgsmål ved det eksisterende og kommer med relevante bud på ny arkitektur, der kan skabe forandring. Fra nytænkning af nordiske begravelsestraditioner til murstenskonstruktioner skabt ved hjælp af robotter. Fra kulturarvsprojekter på St Croix til nye boliger i Klitmøller.

De nye arkitekter har igennem uddannelsen tilegnet sig tekniske, videnskabelige og teoretiske færdigheder og er modnet gennem diskussioner om arkitektur, teori og praksis. Og de har lært at balancere mellem det arkitektoniske og det kunstneriske udtryk, som udgør en væsentlig del af uddannelsens fundament.

Afgangsudstillingen OUT, som er placeret foran hovedindgangen ved Dokk1, giver skolen mulighed for at bringe arkitekturen UD i byen og vise, at arkitektur er en del af vores måde at opfatte byen og os selv på. De mange afgangsprojekter viser, at god arkitektur gør en forskel for os alle.

Hvor: Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C
Hvornår:
 Hele døgnet fra 30 juni – 7. juli 2017

Time

June 30 (Friday) - July 7 (Friday)

Location

Dokk1

Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C