Din, min og verdens sundhed

13may9:3016:35Conference / SymposiumDin, min og verdens sundhedMatchPoints 2023 9:30 - 16:35 Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 AarhusTYPE OF ACTIVITYConference / Symposium,Ekstern kalender,Intern kalender

Event Details

De seneste år har vi været vidne til, hvordan en sygdom kan sætte hele kloden på den anden ende. Og vi har for alvor set, hvordan din og min sundhed har betydning for både den lokale og den globale sundhed.

I slutningen af 2022 rundede vi ifølge fremskrivningerne 8 milliarder mennesker på jorden. Den stadig stærkt stigende befolkningstilvækst, klimaforandringerne og nye sygdomme får i fremtiden store konsekvenser for den globale sundhed.

Denne dag tager vi temperaturen på din, min og verdens sundhed. I spændende oplæg og inspirerende samtaler vil en række sundhedsfaglige forskere og eksperter gøre dig klogere på alt fra tarmbakterier og epidemier til mental sundhed og rejsemedicin.

“Din, min og verdens sundhed” er den folkelige del af Aarhus Universitets internationale konference MatchPoints 2023 “Global Health Challenges and Solutions”. Vær opmærksom på at det er muligt at tilmelde sig et formiddags- og/eller et eftermiddagsspor.

Arrangementet er planlagt i et samarbejde mellem Folkeuniversitetet, Aarhus Universitet, Arkitektskolen Aarhus, Aarhus Kommune og CISU – Civilsamfund i Udvikling.

Time

(Saturday) 9:30 - 16:35

Location

Arkitektskolen Aarhus

Exners Plads 7, 8000 Aarhus