Folkets bolig

11mar13:0014:00Public lectureCancelledFolkets boligGrundlæggende forelæsninger om arkitekturSkolen tager en række forbehold for at mindske smittefaren i forbindelse med corona-virus. Forelæsningen livestreames derfor via dette link: https://www.youtube.com/channel/UCdvJAN8SRSifa-2gDf9VQeg13:00 - 14:00 TYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Intern kalender,Public lecture

Event Details

Forelæsningsrækken “Grundlæggende forelæsninger om arkitektur” kredser om det grundlæggende spørgsmål ”hvad er arkitektur”?
Hvor kommer arkitekturen fra, hvordan har den udviklet sig gennem tiden og hvordan manifesterer den sig som den nødvendige, men (forhåbentlig) også berigende og inspirerende fysiske ramme om menneskers hverdagsliv? Arkitektskolens professorer vil på skift forsøge at besvare disse spørgsmål, via forskellige blikke på arkitekturens udvikling og samfundsmæssige rolle.

Onsdag d. 11. marts holder Mogens A. Morgen forelæsningen “Folkets bolig”. Om forelæsningen skriver han:

“Om den almene boligarkitekturen som en idealistiske arkitektur for den brede befolkning skabt af de bedste arkitketer. Hvor man ville skabe egne boligområder som egne nye samfund med kirke, skole, butikker, institutioner, legepladser, skole, butikker og et stort udbud af institutioner. Om statslig styring kontra liberalisering af boligområdet.”

Time

(Wednesday) 13:00 - 14:00