Forelæsning af Xander Vermeulen Windsant

09may15:0016:00Public lectureFeaturedForelæsning af Xander Vermeulen WindsantPrisvindende hollandsk arkitekt gæster arkitektskolen15:00 - 16:00 TYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Public lecture

Event Details

Xander Vermeulen Windsant står bag den hollandske tegnestue XVW architectuur, og i 2017 blev tegnestuen tildelt EU’s Mies van der Rohe-pris. Det var første gang, at prisen blev tildelt et renoveringsprojekt. Den hollandske arkitekt modtog prisen for arbejdet på boligbyggeriet DeFlat Kleiburg i Holland. Torsdag d. 9. maj klokken 15.00 gæster han arkitektskolen, hvor han holder en forelæsning om projektet i Gymnastiksalen. Forelæsningen er åben for offentligheden, og alle er velkomne.

DeFlat Kleiburg ligger i Bijlmermeer-området, i det sydlige Amsterdam. Byggeriet blev opført i 1960erne og 70erne, og er med sine 500 lejligheder fordelt på 400 meter beton et af Hollands største lejlighedsbyggerier.

Da boligblokken skulle renoveres, valgte Xander Vermeulen Windsant at istandsætte elevatorer, gangarealer og andre fællesrum, mens selve lejlighederne blev efterladt som tomme skaller uden køkken og bad. Lejlighederne blev udbudt til en meget lav pris, og så var det op til de enkelte beboere selv frit at kombinere enheder både på tværs og i højden.

Billeder: Marcel van der Burg –  http://marcelvanderburg.com/

Time

(Thursday) 15:00 - 16:00

Link URL

Se event-side