Karl og tektonikken

31oct(oct 31)15:0003dec(dec 3)17:00EventKarl og tektonikkenUdstilling med Karl Christiansen(october 31) 15:00 - (december 3) 17:00 Onsite Gallery, Skovgaardsgade 5A, 8000 Aarhus CTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Event,Exhibition,Intern kalender,Onsite Gallery

Event Details

Professor Karl Christiansen overgår pr. 31/10 til en rolle som professor emeritus, og i den forbindelse afholdes der afskedsreception og udstillingsåbning i ONSITE GALLERY, hvor udstillingen “Karl og tektonikken” vil vise et nyt værk af Karl Christiansen.

Karl Christiansen har gennem sin karriere på Arkitektskolen Aarhus arbejdet intensivt med begrebet tektonik, som også vil danne ramme om udstillingen. Om tektonik forklarer Karl Christiansen:

“I min optik kan arkitekturen — og det gælder kunsten i det hele taget – hverken være eller repræsenteres af noget andet end sig selv. Kort sagt: den er. Det er dens grundlæggende berettigelse, at den kan “sige” os noget — den betyder noget — som ikke kan “siges” på nogen som helst anden måde. Den er unik. Vejen frem til dette noget, går gennem det tektoniske, som er det absolutte sammenfald mellem den form vi står over for, og den måde samme form er skabt på. Tilsammen: formens betydning”.

Time

October 31 (Thursday) 15:00 - December 3 (Tuesday) 17:00

Location

Onsite Gallery

Skovgaardsgade 5A, 8000 Aarhus C

Link URL

Event-side