Lancering af Center for kommende landskaber

30may16:0018:00EventLancering af Center for kommende landskaberCenter for Kommende Landskaber vil bygge bro mellem forskning og praksis i tværfaglige og tværsektorielle samarbejder.16:00 - 18:00 Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 AarhusTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Event,Intern kalender

Event Details

Du er inviteret, når Arkitektskolen Aarhus lancerer Center for kommende landskaberklimabaserede strategier for urbane landskaber.

Torsdag den 30. maj 2024 kl. 16-18

Der er brug for radikalt nye måder at samtænke klima, landskab, vand og biodiversitet i vores by- og landskabsplanlægning, hvis vi skal overlade en sundere og rigere planet til vores efterkommere.

Arkitektskolen Aarhus ønsker med det nye center at bidrage til det nødvendige paradigmeskifte af vores praksisformer inden for by- og landskabsarkitektur.

Med klimaforandringerne som driver, vil Center for kommende landskaber udvikle nye metoder til at arbejde med fremtidens urbane landskaber. Eksperimentere med nye adaptive praksisser med en stedsspecifik og lokal forankring. Og afprøve nye muligheder for grøn omstilling.

Center for Kommende Landskaber vil bygge bro mellem forskning og praksis i tværfaglige og tværsektorielle samarbejder. Og udvikle grundforskning, arbejdsprocesser og metoder, der kan inspirere og anvendes bredt.

Vi håber på at se dig til en festlig dag, hvor vi byder på korte præsentationer med aktuelle forskningsprojekter fra centeret, boblende forfriskninger samt en udstilling af skolens landskabsstuderende.

Program

Velkomst v. forskningschef Thomas Bo Jensen

Præsentation af Center for kommende landskaber v. centerleder Katrina Wiberg

Oplæg om aktuelle forskningsprojekter v. professor Tom Nielsen, lektor Stefan Darlan Boris og lektor Katrina Wiberg

Udstillingsåbning og bobler: Studerende fra Studio 1F/Urban Landscapes udstiller

Tilmelding

Vi vil meget gerne vide, om du kommer, så tilmeld dig lanceringen af det nye center her:

Tilmelding

Time

(Thursday) 16:00 - 18:00

Location

Arkitektskolen Aarhus

Exners Plads 7, 8000 Aarhus