PASSION, BEGEJSTRING, RESULTATER … – HVAD MOTIVERER DIG?

05apr14:0015:00PASSION, BEGEJSTRING, RESULTATER … – HVAD MOTIVERER DIG?Foredrag om Motivation og Kultur14:00 - 15:00 TYPE OF ACTIVITYIntern kalender,Internal meeting

Event Details

Hvad motiverer og begejstrer os i arbejdet og i studiet? Og hvad gør det modsatte? Hvad i vores dagligdag på skolen fremmer, og hvad hæmmer arbejdsglæden og motivationen? Det vil vi gerne blive klogere på.

Baggrunden er det paradoks, at undersøgelser af både vores studie- og arbejdsmiljø viser et stort engagement og en stor arbejdsglæde – samtidig med at der er forhold, som tilsyneladende kan sætte motivationen under pres.

Vi har derfor hyret en af landets førende motivationsforskere, cand.merc., ph.d. Helle Hedegaard Hein. Hen over foråret vil hun gennemføre en nærmere undersøgelse af motivation og kultur på skolen. Det sker i form at observationer og interviews med studerende, undervisere, administrationen og ledelsen. Helle Hein har gennemført lignende forløb blandt læger, skuespillere og eliteidrætsfolk.

Forløbet indledes med et oplæg på et fællesmøde for alle studerende fredag den 5. april kl. 14:00 i Gymnastiksalen i Paradisgade, hvor Helle Hein vil fortælle om projektforløbet, og hvad der skal til for at skabe en god motivationskultur.

Om formiddagen holder Helle Hein oplægget for skolens ansatte, og kl. 15:00 er der fredagsøl for både studerende og ansatte i Gymnastiksalen.

Time

(Friday) 14:00 - 15:00