Ph.d.-forsvar: Det sammenfiltrede territorie

29oct13:0016:30Ekstern kalenderPh.d.-forsvar: Det sammenfiltrede territorie13:00 - 16:30 Seminarrum 2.3, Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 AarhusTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Event,Intern kalender

Event Details

Den 29. oktober kl. 13:00 forsvarer Rasmus Hjortshøj sin ph.d.-afhandling med titlen Det sammenfiltrede territorie – repræsentation af det danske urbaniserede kystterritorie i antropocæn igennem fotografi.

I antropocæn kan naturen ikke længere ses som en mekanisme eller orden, der står uden for mennesket og driver og styrer den ydre virkelighed alene igennem geofysiske transformationsprocesser. Det ’naturlige’ er overgået fra at være noget som ’opstår’, afsondret fra menneskelige processer, til i stedet at være noget der, sammenfiltret med samfundet, ’frembringes’ eller ’medskabes’ i et non-hierarkisk kollektiv af menneskelige og ikke-menneskelige elementer.

Projektet undersøger antropocæne egenskaber, atmosfærer og rumlige kvaliteter i danske kystterritorier, som opstår i sammenfiltringen af menneskeskabte og geofysiske transformationsprocesser.

Læs mere om projektet

Deltagelse

Deltag digitalt via Zoom eller fysisk i seminarrum 2.3 på Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7.

Time

(Friday) 13:00 - 16:30

Location

Seminarrum 2.3, Arkitektskolen Aarhus

Exners Plads 7, 8000 Aarhus