october, 2019

31oct(oct 31)16:0015nov(nov 15)16:00EventSiloø fra industri til kulturStuderende udstiller i Odense(october 31) 16:00 - (november 15) 16:00 Odense HovedbibliotekTYPE OF ACTIVITY:Ekstern kalender,Event,Exhibition,Intern kalender

more

Event Details

Nedrivning eller bevaring? Borgere og politikere diskuterer heftigt fremtiden for Siloøen midt i Odense Havn. Øen rummer hovedsagelig et bevaringsværdigt pakhus samt tre store siloer. Et hold bachelorstuderende fra Arkitektskolen Aarhus har sat sig for at give bud på, hvordan de eksisterende industribygninger kunne transformeres og omdannes til offentlige formål, så byens borgere kan få adgang til det attraktivt område. Udgangspunktet for opgaven har været bilbiotekslignende funktioner.

Tyve forskellige forslag til, hvordan industribygningerne på Siloøen kan transformeres og genbruges kan fra den 31. oktober kl. 16.00 til og med den 15. november ses på Odense Hovedbibliotek. Der er tale både tegninger, digitale visualiseringer og fysiske modeller.

Projekterne er udtryk for forskellige transformationsstrategier; nogle går radikalt til værks, mens andre lægger op til nænsom restaurering af de eksisterende bygninger. Og der er blandt andet forslag til et studiebibliotek, et cinematek og et folkets hus.

I forbindelse med udstillingen er der udarbejdet et katalog som giver et overblik over Siloøens historie og de udstillede projekter samt rummer et essay om vores post-industrielle kulturarv.

Time

October 31 (Thursday) 16:00 - November 15 (Friday) 16:00

Location

Odense Hovedbibliotek

Borgernes Torv, 1. sal, Odense Hovedbibliotek, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C