Siloø fra industri til kultur

09mar(mar 9)16:0016(mar 16)16:00EventSiloø fra industri til kulturStuderende udstiller i Odense16:00 - 16:00 (16) Odense Rådhus, Flakhaven 2, 5000 OdenseTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Event,Exhibition,Intern kalender

Event Details

Nedrivning eller bevaring? Borgere og politikere diskuterer heftigt fremtiden for Siloøen midt i Odense Havn. Øen rummer hovedsagelig et bevaringsværdigt pakhus samt tre store siloer. Et hold bachelorstuderende fra Arkitektskolen Aarhus har sat sig for at give bud på, hvordan de eksisterende industribygninger kunne transformeres og omdannes til offentlige formål, så byens borgere kan få adgang til det attraktivt område. Udgangspunktet for opgaven har været bilbiotekslignende funktioner.

Tyve forskellige forslag til, hvordan industribygningerne på Siloøen kan transformeres og genbruges kan fra den 9. marts kl. 10.00 til og med den 16. marts ses på Odense Rådhus. Der er tale både tegninger, digitale visualiseringer og fysiske modeller.

Projekterne er udtryk for forskellige transformationsstrategier; nogle går radikalt til værks, mens andre lægger op til nænsom restaurering af de eksisterende bygninger. Og der er blandt andet forslag til et studiebibliotek, et cinematek og et folkets hus.

I forbindelse med udstillingen er der udarbejdet et katalog som giver et overblik over Siloøens historie og de udstillede projekter samt rummer et essay om vores post-industrielle kulturarv.

Time

9 (Monday) 16:00 - 16 (Monday) 16:00

Location

Odense Rådhus

Flakhaven 2, 5000 Odense

Link URL

Se event-side