SPANT: SPANT GOES LIVE

17mar(mar 17)16:0029apr(apr 29)16:00ExhibitionSPANT: SPANT GOES LIVE(march 17) 16:00 - (april 29) 16:00 Onsite Gallery, Skovgaardsgade 5A, 8000 Aarhus CTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Event,Exhibition,Onsite Gallery

Event Details

Tegnestuen Spant rykker ind i ONSITE og stiller deres projekter og arbejdsmetode til skue. Mindre byggerier, design og øje for detaljer og materialer karakteriserer de to arkitekters praksis. Kig ind og få et indblik i arkitekternes hverdag – men respektér, hvis de er optaget.

Spant Studio er etableret af Troels Thorbjørnson og Kasper Holmboe i 2014, mens de gik på arkitektskolens afdelingen for møbler, rum og arkitektur.

Tegnestuens navn beror på en fælles fascination for skibskonstruktioner. Spanterne er det tværgående konstruktive element i skroget på en træbåd. Tegnestuen arbejder målrettet med den højere, tektoniske sammenhæng, der opnås igennem et vekslende arbejde mellem helhed og detalje, hvilket i øvrigt også kendetegner et sødygtigt og smukt sejlskib og som er forbilledlig for al arkitektur og funktionel form. Tegnestuens arbejde spænder fra industrielt design og møbler til enfamilieshuse, overnatningsfaciliteter i turistområder og destinationsudvikling.

Tegnestuen Spant er med udstillingen SPANT GOES LIVE den anden af foreløbigt fem udstillinger i ONSITE om vækstlaget og de nye tegnestuer. Under temaet ONSITE VÆKSTER vises mangfoldigheden og konturerne af en ny ’arkitekturklynge’.

Udstillingerne er støttet af LINKED.

Time

March 17 (Thursday) 16:00 - April 29 (Friday) 16:00

Location

Onsite Gallery

Skovgaardsgade 5A, 8000 Aarhus C