Statens bygninger og arbejdspladser i krisetider

27mar11:3016:30Ekstern kalenderStatens bygninger og arbejdspladser i krisetiderBygningsstyrelsen inviterer til Inspirationsseminar11:30 - 16:30 Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 AarhusTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Seminar / workshop

Event Details

Krig i Europa har sammen med forsynings- og klimakrise sat sit aftryk på det danske samfund og på de statslige bygninger og arbejdspladser.

Nu har du mulighed for at høre mere om, hvad staten gør for at omstille bygningerne til krisetider – og få inspiration til, hvad din egen organisation selv kan gøre for at bidrage til en energirigtig og klimavenlig arbejdsplads.

Lyder det som noget for dig? Så skal du deltage i Bygningsstyrelsens inspirationsseminar den 27. marts 2023 kl. 11.30 på Arkitektskolen i Aarhus.

Mød blandt andre centerchef for National Sikkerhed Morten Ørbech fra PET,projektdirektør Jard Bringedal fra Statsbygg i Norge samt Bygningsstyrelsens direktør Rasmus Brandt Lassen, der vil fortælle om, hvordan vi skaber sikre og tidssvarende bygninger og arbejdspladser. Derudover vil direktør Rasmus Martens Jakobsen fra Transition fortælle om, hvordan vi kan agere som bygningsbrugere.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her – frist for tilmelding er den 14. marts 2023.

Time

(Monday) 11:30 - 16:30

Location

Arkitektskolen Aarhus

Exners Plads 7, 8000 Aarhus