march, 2019

20mar(mar 20)8:0022apr(apr 22)16:00ExhibitionAf jord er vi kommetKantineudstilling af Johan Neve Klejs(march 20) 8:00 - (april 22) 16:00 Kantinen, Arkitektskolen AarhusTYPE OF ACTIVITY:Ekstern kalender,Exhibition

Link URL

Se event-side

more

Event Details

Med en passion for bæredygtige materialer har Johan Neve Klejs med nysgerrigt sind boret sig ned i jorden – som byggemateriale.

”Af jord er vi kommet” er hans første udstilling som arkitektstuderende. Med den håber han at inspirere andre til at se potentialet i det, der ligger lige for fødderne af os. Jordarkitekturen byder på mange svar til nutidens problemer, specielt på parametre som indeklima, åndbarhed, akustik, ressourceforbrug, cradle to cradle osv.

“Jeg er interesseret ikke bare i det byggetekniske – den poetiske dimension fylder også meget for mig. Jeg synes jord har en iboende poesi, og det håber jeg at kunne videreformidle i min artist talk.

Jeg kan nu også afsløre, at jeg af Boligfonden Kuben har vundet et legat til en byggeworkshop, som med lidt held afholdes i august dette år. Herigennem ønsker jeg at videregive den viden, jeg tilegnede mig sidste år, og at forme relationer til andre og nye jordentusiaster.”

Af jord er vi kommet kan opleves i arkitektskolens kantine 20. marts – 22. april, og den 21. marts klokken 15.00 afholdes en Artist Talk i kantinen med Johan Neve Klejs.

Time

March 20 (Wednesday) 8:00 - April 22 (Monday) 16:00

Location

Kantinen, Arkitektskolen Aarhus

Nørreport 18, 8000 Aarhus C