Bank Of Materials X AARCH

05dec(dec 5)15:0012feb(feb 12)15:00ExhibitionBank Of Materials X AARCHOverskudsmaterialer får nyt liv(december 5) 15:00 - (february 12) 15:00 Onsite Gallery, Skovgaardsgade 5A, 8000 Aarhus CTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Exhibition,Intern kalender,Onsite Gallery

Event Details

Dagligt bliver overskudsmaterialer sorteret fra, fordi de ikke passer ind i en standardiseret produktion. Men disse materialer er ofte af høj kvalitet og har både karakter og potentiale, der er værd at undersøge. Derfor har Arkitektskolen Aarhus i samarbejde med virksomhederne Kvadrat, Sørensen Læder, ZURFACE og Dinesen lanceret Bank of Materials, som lader materialerne få nyt liv.

D. 5. december kl. 15.00 åbner udstillingen Bank Of Materials X AARCH i ONSITE GALLERY, og her kan du opleve nogle foreløbige eksempler på brugen af overskuds- og restmaterialer.

’’Vores mission er at undersøge potentialet i de her overskudsmaterialer, som hver især indeholder deres egne unikke kvaliteter og historier. De ting der gør, at materialerne sorteres fra i den standardiserede produktion er de ting, vi ser muligheder i – det er skønheden i det uperfekte. Man kan se BOM som en form for materialeeksperimentarium, og en inkubator for at nye ideer og forbindelser kan opstå.’’, fortæller Lennart Ellegaard, Bankdirektør i Bank of Materials.

Time

December 5 (Thursday) 15:00 - February 12 (Wednesday) 15:00

Location

Onsite Gallery

Skovgaardsgade 5A, 8000 Aarhus C