Bogreception: Kulturmiljø - Stedets fortælling mellem fortid og nutid

01feb15:3017:00Book LaunchBogreception: Kulturmiljø - Stedets fortælling mellem fortid og nutidInvitation til bogreception15:30 - 17:00 Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 AarhusTYPE OF ACTIVITYBook Launch,Ekstern kalender,Intern kalender

Event Details

INVITATION TIL BOGRECEPTION

I anledning af udgivelsen af bogen Kulturmiljø – Stedets fortælling mellem fortid og nutid vil det glæde os at se dig/jer til reception.

Kulturmiljø – Stedets fortælling mellem fortid og nutid er historien om kulturmiljøets fremkomst og udvikling i dansk og international kulturarvshistorie, perspektiveret gennem byplanlægning, konventioner om kulturarv, lovgivning, lokale initiativer med videre. Bogen gennemgår metoder, der anvendes til vurdering af kulturarv, og diskuterer den politiske og forvaltningsmæssige rådvildhed, som har hersket på området siden strukturreformen i 2007.

Bogen bygger på Arkitektskolen Aarhus’ forskning i kulturmiljøer, der er pågået fra 2015 til 2023, og som med en landsdækkende indsats har besøgt mere end 2100 kulturmiljøer i 52 kommuner i Danmark og 2 i Grønland. Bogen ledsages af 35 udvalgte kulturmiljøer fra hele landet, som med nye optagelser af fotograf Rasmus Hjortshøj viser stedskarakter og spændvidde i de mange lokale fortællinger.

Bogen er skrevet af Simon Ostenfeld Pedersen, Mogens Andreassen Morgen, Mathilde Kirkegaard, Sidse Martens Gudmand-Høyer og Nina Ventzel Riis.

Forfatterne vil være til stede og give en kort præsentation af bogen samt svare på spørgsmål alt imens Arkitektskolen Aarhus serverer en forfriskning.

Alle er velkomne!
Strandberg Publishing og Arkitektskolen Aarhus​

Time

(Thursday) 15:30 - 17:00

Location

Arkitektskolen Aarhus

Exners Plads 7, 8000 Aarhus