Byens arkitektur

25sep13:0014:00Public lectureByens arkitekturGrundlæggende forelæsninger om arkitektur13:00 - 14:00 TYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Intern kalender,Public lecture

Event Details

Forelæsningsrækken “Grundlæggende forelæsninger om arkitektur” kredser om det grundlæggende spørgsmål ”hvad er arkitektur”?
Hvor kommer arkitekturen fra, hvordan har den udviklet sig gennem tiden og hvordan manifesterer den sig som den nødvendige, men (forhåbentlig) også berigende og inspirerende fysiske ramme om menneskers hverdagsliv? Arkitektskolens professorer vil på skift forsøge at besvare disse spørgsmål, via forskellige blikke på arkitekturens udvikling og samfundsmæssige rolle.

Onsdag d. 11. september holder Tom Nielsen forelæsningen “Byens arkitektur”. Om forelæsningen skriver han:

“Om byen som ramme for arkitekturen. Arkitektur indgår næsten altid i samspil med anden arkitektur. Næsten al arkitektur kan opfattes som en del af et større værk – byen. Her introduceres til forholdet mellem del og helhed, relationen mellem forgrund og baggrund, værk og masse. Og forståelsen af en byen som både fysisk/kulturel/økonomisk/social ramme.

Time

(Wednesday) 13:00 - 14:00