Kulturarv

02oct13:0014:00Public lectureFeaturedKulturarvGrundlæggende forelæsninger om arkitektur13:00 - 14:00 TYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Intern kalender,Public lecture

Event Details

Forelæsningsrækken “Grundlæggende forelæsninger om arkitektur” kredser om det grundlæggende spørgsmål ”hvad er arkitektur”?
Hvor kommer arkitekturen fra, hvordan har den udviklet sig gennem tiden og hvordan manifesterer den sig som den nødvendige, men (forhåbentlig) også berigende og inspirerende fysiske ramme om menneskers hverdagsliv? Arkitektskolens professorer vil på skift forsøge at besvare disse spørgsmål, via forskellige blikke på arkitekturens udvikling og samfundsmæssige rolle.

Onsdag d. 2. oktober holder Mogens A. Morgen forelæsningen “Kulturarv”. Om forelæsningen skriver han:

“Om den arkitektoniske kulturarv forstået som en kultur, der har udviklet sig kontinuerligt gennem historien til et rigt katolog, som skabelsen af ny arkitektur betandig lægger nye lag til. Kulturarven som en kollektiv erindring, en kobling af fortid, nutid og fremtid, som ved hele tiden at blive genindskrevet i en samtidig kontekst, gives nutidig relevans.”

Time

(Wednesday) 13:00 - 14:00