Fremtidens design til debat

01nov16:0021:00EventFeaturedFremtidens design til debatNyuddannede arkitekter præsenterer deres projekter til Topic Talks16:00 - 21:00 Mejlborg, Kystvejen 65, 8000 Aarhus CTYPE OF ACTIVITYEkstern kalender,Event,Intern kalender

Event Details

Den 1. november præsenterer nyuddannede fra Arkitektskole Aarhus deres afgangsprojekter ved en talk hos Topic, et non-profit inspirationsfælleskab, der interesserer sig for design og æstetik. Fredagens Topic Talk afholdes i samarbejde med Young Guns, en talk-platform, der stiller skarpt på fremtidens designprocesser.

Sofie Jürs præsenterer sit projekt “Postmortem Architechture”, der udfordrer vores ofte fremmedgjorte relation til døden ved at integrere den som en naturlig del af samfundet.

Katrine Legéne og Emilie Munksgaard fortæller om deres afgangsprojekt “Sightseeing: Et autentisk Nyhavn?”, hvor de behandler den voksende turisme i København og undersøger, hvordan den kan udvikle sig, ved at diskutere Nyhavn som attraktion og billede på et autentisk sted i byen.

Desuden præsenteres et afgangsprojekt fra henholdsvis KADK og Designskolen Kolding.

Hent gratis billet til arrangementet fra mandag den 28. oktober kl. 20 (der er normalt hurtigt ’udsolgt’).

Arkitektskolen Aarhus har indgået en aftale med Topic om et fremtidigt samarbejde. Fredagens Topic Talk er i øvrigt den femte i rækken. De fire første fire arrangementer har trukket fulde huse med 80-90 deltagere. Temaerne har spændt over æstetik, lys, materialitet og transformation – med oplæg fra bl.a. arkitekt Lars Vejen, fremtidsforsker Preben Mejer, formidlingschef hos ARoS Marianne Grymer Bargeman, lyskunstner Signe Klejs og hjerneforsker Andreas Roepstorff.

Time

(Friday) 16:00 - 21:00

Location

Mejlborg, Kystvejen 65, 8000 Aarhus C

Link URL

Event-side